https://www.rtvnoord.nl/nieuws/213682/Melissa-Smilda-op-Mega-Piraten-Festijn-Als-die-deur-open-gaat-sta-je-opeens-voor-zo-veel-mensen/

Melissa Smilda op Mega Piraten Festijn: ‘Als die deur open gaat, sta je opeens voor zo veel mensen’

Melissa Smilda (Foto: Melissa Smilda)Melissa Smilda (Foto: Melissa Smilda)

Melissa Smilda (Foto: Melissa Smilda)

‘Ik ben wel een beetje zenuwachtig, maar dat komt wel goed als ik er eenmaal sta.’ De Groningse Melissa Smilda treedt zaterdagavond op tijdens het Mega Piraten Festijn in Noordbroek.

Smilda heeft nog niet eerder voor zo’n groot publiek gestaan. ‘Ik heb wel opgetreden tijdens C’est la Vie in Emmen en in Leeuwarden bij Radio Continu. Daar waren ook vijfduizend mensen. Maar hier sta je achter een deur en als die open gaat, sta je opeens voor zo veel mensen. Ik ben om ongeveer kwart voor negen aan de beurt, dus dan is de zaal waarschijnlijk helemaal vol’, vertelt Smilda opgewonden.

Goed voorbereid

De jonge artiest heeft zich goed voorbereid. ‘Ik heb zangles en ik repeteer thuis. Hier staan boxen en een mengpaneel en daar oefen ik’, vertelt Smilda.

Haar nieuwste nummer is geschreven door Emile Hartkamp, de producer van onder anderen Jannes en Marianne Weber. ‘Dat is echt mijn muziek’, zegt Smilda. ‘Ik hou heel veel van het volkslied.’

Met een optreden op het Mega Piraten Festijn is de droom van Smilda nog niet uitgekomen. ‘Mijn doel is om ooit op het TROS Muziekfeest te staan’, besluit ze.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *