Radio JND Pakjeshuis

Zondag 13 december ben ik te gast bij Radio JND. Samen met vele Nederlandstalige artiesten hopen we een mooi bedrag op te halen om alle kinderen van de voedselbanken in Brabant een mooi cadeau te kunnen geven met de Kerstdagen. Vanaf vrijdag 11 december 100 uur Live Radio met een fantastische Line-up. Kijk of luister gezellig mee op Radio JND.

100 UUR LIVE RADIO

Ook dit jaar organiseert Radio JND voor het zesde achtereenvolgende jaar het ‘Radio JND Pakjeshuis’. Het grote verschil met andere jaren is dat er nu de hele maand oktober alles in het teken staat van de actie en dat de diskjockeys van het radiostation de actie afsluiten met maar liefst 100 uur radio maken van woensdag 8 december 12.00 uur tot en met zondag 12 december 16.00 uur vanuit de eigen studio in Best. Het doel: geld inzamelen voor kinderen die het thuis niet breed hebben. In de gehele maand oktober en tijdens de marathonuitzending kan iedereen platen aanvragen in ruil voor een donatie. Ook is er een compleet entertainment programma samengesteld en word er dit weekend op zaterdagavond een megabingo gespeeld waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan deze actie, wat te volgen zal zijn via de ‘Kijk Live’-button op de websiteJND app en sociale media kanalen van Radio JND.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.