Vanaf april dit jaar kampte Melissa met gezondheidsproblemen en kon ze niet optreden. Gelukkig is haar gezondheid weer zover hersteld dat ze 4 november weer in haar dorp Peize optreedt bij het Peizer Muziekfeest in `t Cafe. Samen met Marco Schuitmaker, Haj Dat Weer, Unique, Danielle Wijkstra en Dirkjan en Zweitse, allen echte peizenaren, gaat het Dak Eraf bij Cafe Ensing.

Helaas zijn de kaarten allemaal uitverkocht. Niet getreurd. Op 25 november zal Melissa een eigen feest “Op z`n Hollands” organiseren bij de Pompstee in Roden en gaat ze natuurlijk o.a. haar nieuwe nummer “De nummer1 Voor Mij” ten gehore brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.