Melissa Smilda brengt Nieuwe Single Amore, mijn Grote Liefde.

Zangeres Melissa Smilda brengt op 7-12-2018 haar nieuwe Single Amore mijn Grote Liefde uit. Een bijzonder lekker klinkende liefdevolle plaat. Voor de opnamen reisde ze af naar het Drentse Valthermond. Daar werkte ze samen met topproducer Martin Sterken. Jacqueline De Bie uit Coevorden, heeft de mooie tekst geschreven.

Het afgelopen jaar was voor Melissa een Top jaar . Vorig jaar Oktober bracht ze haar Debuut “De Allermooiste Ogen”. Vanaf dit moment krijgt ze een grote schare fans. Nadat ze haar tweede nummer; “Ik ben de Weg weer even Kwijt”, uitbracht in April dit jaar, kwamen er totaal onverwacht, prachtige optredens aan. Zoals bij Radio Continu On Tour, Cèst La Vie Festival in Emmen, De Groene Ster Festival in Leeuwarden en De Gouden Pijl in Emmen, In Sportcentrum Leek met: CARO (Helene Fischer Double) – DANNY FROGER – De band BLIZZERT, trad ze op voor vele duizenden bezoekers.

Na het tweede nummer van Melissa viel het niet mee om een goed opvolgend nummer te vinden. Vele Demo`s kwamen voorbij maar Melissa wilde persé een plaat uitbrengen die bij haar past. Daar nam ze producer Martin Sterken in de hand. Hij is bekend van zijn werk voor Topartiesten als Jannes, Henk Wijngaard, Bauke, Burdy, Wimmie Bouma en vele anderen. Johan Vrieze speelde de gitaarpartijen in, Marjolijn Schepers zorgde voor het koorwerk. Jacqueline De Bie heeft de Tekst geschreven en is hier fantastisch in geslaagd. Martin heeft hierop een prachtig arrangement gemaakt.

“We hebben samen geprobeerd om deze Single zo goed mogelijk neer te zetten”, vertelt Zweitse Smilda, vader van…… Het opgenomen werk van de Studio van Martin Sterken is compact en fris – een wisselwerking van verschillende basloopjes en melodieuze zang. Melissa hoopt weer een liefdevol succesje te kunnen boeken met deze Single.

De Clip is gemaakt door Sander Drooglever van Xandro Media uit Hoogeveen. Hij wist er in de stad Groningen weer een prachtige Clip van te maken. Melissa houdt van mensen. Zo had ze voor deze Clip bedacht, dat er wat een stel op leeftijd een rol moesten gaan spelen. Gert en Clarie hebben het heel leuk gedaan in deze Videoclip.

De Single Amore, mijn grote liefde ……. is te downloaden in de iTunes Music Store en Spotify. (zie Downloads) De Clip kun je vinden op het Youtube kanaal van Melissa Smilda.