Melissa Smilda “Ik ben de weg weer even kwijt”

Voor Melissa Smilda uit Peize is haar tweede singel een feit. Na haar debuut singel “De allermooiste ogen” die het erg goed gedaan heeft, is het altijd even zoeken naar een vervolg wat het succes van het eerste nummer evenaart. Met het nummer “Ik ben de weg weer even kwijt”, zijn Pascal de Vormer en producer Arjan Venemann van AV Audioproducties daar uitstekend in geslaagd.

Melissa zelf heeft er alle vertrouwen in dat het wederom een succes gaat worden
Als klein meisje was Melissa al dol op Nederlandstalige muziek en met name de piratenmuziek zat toen al in haar bloed. Nadat op een pinkstermarkt in Leek door de plaatselijke band op het podium werd geroepen begon het te kriebelen en wilde zij niets liever meer dan zingen. Dat deed ze ook en dat resulteerde in een uitnodiging om te komen optreden bij een Piratenfeest in haar woonplaats Peize. Daar had zij veel succes en de boekingen stroomde binnen. Op dit moment zingt ze, naast haar solo carrière samen met haar vader in de band “Ideaal”. Melissa wil zich heel graag als solo zangeres op de kaart zetten en daarom heeft zij in korte tijd haar 2e eigen single uitgebracht.
“Een nieuw talent met een geweldige mooi stem”, zo betitelde Willie Oosterhuis haar tijdens een TV optreden bij de Euregiotap met haar vorige nummer “De allermooiste ogen”. Melissa geniet van dit alles en wil graag de muzikale ladder verder bestijgen met het nummer ‘Ik ben de weg weer even kwijt”.
Bij dit mooie nummer behoort ook een mooie clip, deze is gemaakt door Sander Drooglever van Xandro Media in en om de HJC Manege in Tolbert, want paardensport is haar grote liefde naast de muziek.