Melissa Smilda is zo’n artiest die misschien niet snel een belletje bij je doet rinkelen, maar als je haar eenmaal gezien en gehoord hebt niet snel meer vergeet. Met haar verbluffende uiterlijk en haar prachtige stemgeluid verovert ze momenteel in een snel tempo ons land.

Haar vorige single ‘Al Heb Ik Jou Niet Voor Mij Alleen’ heeft het erg goed gedaan in Nederland. In verschillende Nederlandstalige lijsten heeft de single goed gescoord en ook bij de radiozenders hebben ze Melissa enthousiast en veelvuldig gedraaid.

Tijd dus voor een volgend wapenfeit. ‘Alle Jongens’ is de titel van haar vrolijke en ietwat ondeugende nieuwe single. ‘Alle jongens willen 1 ding, want elke man blijft altijd proberen of hij wat versieren kan’ is zomaar een kreet uit haar nieuwe liedje met een knipoog. Met deze single lijkt Melissa weer een grote stap te zetten richting landelijke bekendheid.

Tekst & muziek: T. Peters / C. Heikens
Publishing: NRGY Music Publishing
Productie & arrangement: Tom Peters
Studio: Hans Aalbers Recording, Nederhorst den Berg.

Voor boekingen en informatie: info@melissasmilda.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.